Elias Charalambous (FCSB) înaintea meciului cu FC Botoșani – În astfel de partide am pierdut puncte

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Elias Charalambous, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, referitor la partida cu FC Botoşani, că în astfel de meciuri formaţia sa a pierdut puncte importante şi că speră ca experienţa acumulată o va ajuta să câştige cele trei puncte.

“Avem un nou joc în deplasare. Toate meciurile de aici sunt grele, nu va fi uşor. În special aceste aceste jocuri nu sunt uşoare pentru noi, pentru că am pierdut multe puncte. Am pregătit partida astfel încât să fim concentraţi, avem nevoie de efort pentru a obţine cele trei puncte. Botoşani e o echipă cu jucători rapizi, trebuie să fim foarte concentraţi în terenul nostru. Venim după un rezultat nu tocmai bun săptămâna trecută şi avem nevoie de aceste trei puncte. Cred că experienţa din acest an când am pierdut puncte în astfel de meciuri ne va ajuta să înţelegem că va fi un meci dificil. Analizăm adversarul, vorbesc zilnic cu jucătorii pentru a înţelege că este un meci dificil. Avem nevoie de aceste trei puncte, nu suntem în cea mai bună formă a noastră şi în România toate echipele îţi pot pune probleme”, a declarat Charalambous.

Tehnicianul cipriot a afirmat că le-a prezentat jucătorilor săi în detaliu adversara din etapa a 12-a a Superligii: “Pentru noi nu contează cu cine jucăm, cel mai important pentru echipă este să câştigăm cele trei puncte. Jucătorii cunosc adversarul, l-am analizat foarte bine. Cred că experienţa din meciurile pe care le-am avut până acum cu astfel de echipe este suficientă şi nu cred că au nevoie de o extra-motivare ca să înţeleagă situaţia”.

Charalambous a precizat că la partida cu FC Botoşani sunt indisponibili Radunovic şi Chiricheş.

“Radunovic şi Chiricheş sunt jucătorii care vor lipsi la acest meci. Nu pot spune în acest moment cine va juca sută la sută. Vom stabili asta după antrenament, pentru că ne dorim ca jucătorii să fie în formă maximă”, a mai spus Charalambous.

Echipa de fotbal FCSB va întâlni formaţia FC Botoşani, sâmbătă, de la ora 21:30, în deplasare, pe stadionul Municipal, într-o partidă din cadrul etapei a 12-a a Superligii. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *