Botoșănean anchetat după ce a fost prins transportând ţigări de contrabandă în valoare de 43.700 de lei

Un bărbat în vârstă de 51 de ani este cercetat de poliţiştii de frontieră după ce a fost prins transportând ţigări de contrabandă în valoare de peste 43.700 de lei, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani, Minodora Răcnea.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost depistat pe raza comunei Dângeni în timp ce conducea un autoturism în care se aflau şapte colete cu 3.500 de pachete de ţigări.

“În localitatea de frontieră Dângeni, poliţiştii de frontieră botoşăneni au oprit pentru control un autoturism, despre care deţineau informaţii că ar fi implicat în activităţi ilegale. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, pe bancheta din spate şi în portbagaj au fost identificate şapte colete care conţineau 3.500 pachete de ţigări, de provenienţă extracomunitară. Bărbatul aflat la volanul autoturismului a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat ţigaretele de la persoane necunoscute cu scopul de a le comercializa”, a precizat Răcnea.

Ţigaretele, în valoare totală de peste 43.700 lei, precum şi autoturismul utilizat la transportul acestora au fost ridicate de către poliţiştii de frontieră, care efectuează, în acest caz, cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *